sunnuntai 28. helmikuuta 2010

28.2.2010

Täällä sää on heittänyt kuperkeikkaa: lämpömittari näyttää nollaa ja maa on täynnä loskaa. Ensi viikolla pitäisi taas pakastua, joten mahtaa olla mukava luistelukeli odotettavissa.

Oli ihana tulla aamulla osastolle, kum kuulimme että Aleksin yö oli mennyt hyvin! Pikkumies oli nukkunut rauhallisesti :) Aleksin iho oli myös rauhallisemman näköinen ja hapetus ilman maskia 100! Uskomatonta, kyllä meinasi äitille tulla itku silmään.

Päivä meni hyvin päiväuniin asti. Päiväunien jälkeen kutina alkoi taas häiritsemään melko pahasti ja iho oli kirkuvan punainen. Myös kuume nousi ja suu oli todella kipeä. Saapa nähdä laitetaanko ambisome huomenna tauolle, koska kutina ilmaantui tänään ambisomen jälkeen.

Aleksi jaksoi jonkun verran leikkiäkkin tänään. Ruoka tai juoma ei ole maistunut. Aleksin hiuksetkin ovat alkaneet tänään lähtemään…olemmekin jo Timon kanssa miettineet että lähtevätkö  ne ollenkaan. Päivät ovat pitkiä ja väsyttäviä täällä neljän seinän sisällä, mutta se on vähän siihen nähden mitä aleksi joutuu kokemaan. Pahinta on se kun ei voi itse auttaa mitenkään tai poistaa pahaa oloa. Kävimme eilen Samin ja Karon luona illalla ja pelailimme vähän rock bäbdiä. Oli piristävää, vaikka unet jäivätkin lyhyiksi.

Labrat:
Hb 101 / trom 45 / leuk 0,0 / crp 37

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti