perjantai 12. helmikuuta 2010

12.2.2010

Äiti ja isi sai aamulla taas heti ison halin ja valloittavan hymyn. Tuntuu ihanalta, kun Aleksi näyttää tunteitaan. Aamulla kuumetta oli 38,6 ja samalla otettiin veriviljelyt ja Aleksi sai kuumelääkkeen. Eilen illalla Aleksin ihottuma lehahti räikeän punaiseksi, mutta aamulla ihottuma oli rauhallisempi.

Olemme alkaneet keräämään reippaustarroja ja aina kun Aleksi on ottanut esim. lääkkeet tai on tehty toimenpiteitä, saa Aleksi valita tarran ja liimata sen seinälle. Aamulla oli ohjelmassa kylpy ja cvk:iden puhdistus. Aamupalaksi maistui karjalanpiirakka.

Aleksin juominen on rajoitettu 2 dl/vrk. Koska nesteitä, verituotteita ja lääkkeitä menee niin paljon päivässä. Paino on noussut kilon maanantaista.

 Myös itse professori kävi aamulla katsomassa Aleksin ihottumaa. Ihottuma oli silloin rauhallinen, mutta koska Aleksille oli tullut myös ihottumaa, joissa oli valkoinen keskusta, päädyttiin siihen että viimeistä annosta thymoglobulinea ei anneta.  

Saimme myös tietää että luovuttaja on luovuttanut jo luuytimen ja luuydin on pakastettu tiistaina.

Aleksille aloitettiin tänään myös kahdet eri antibiootit. 2,5h päiväunien jälkeen Arja mummu tuli käymään. Mummun tuomat riisipiirakat maistuivat! Aleksi on tänään ollut vähän kärttyinen, mutta mikään paikka ei kuulemma ole pipi.

Aleksin labrat olivat tänään seuraavanlaiset:
Hb 112 / tromb 130 / leuk 1,7 / neut 1,63 / crp 19

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti