keskiviikko 17. helmikuuta 2010

17.2.2010

Tänään oli äitin vuoro mennä ennen seitsemää Aleksin luokse. Pikkumies nukkui vielä kun tulin, mutta heräsi hyvillä mielin. Aamupesuista Aleksi ei tykkää, mutta tehtävä ne on. Cvk sai myös aikamoisen vedon, tartuttuaan kiinni vannan reunaan. Onneksi ei käynyt hullummin. Aleksia on nyt itkettänyt sädehoitoon lähtö, ja itku tuli tänäkin aamuna. Myös Aleksin iho on alkanut selvästi punoittamaan.

Aamusäteiden jälkeen Aleksi leikki ja nukkui päiväunet. Mannapuuro maistui jonkin verran, mutta muuten syönti on ollut tänään huonompaa. Illalla meni hiukan pirtelöä. Iltapäivän sädehoito olikin Aleksin viimeinen. Ambulanssi oli välkytellyt hiukan valojakin Aleksin ollessa kyydissä.

Illalla Aleksilla nousi kuume yli 38 ja pikkumies oli kovin väsynyt ja kiukkuinen. Aleksin iho on alkanut punoittamaan enemmän ja ihosta lähtee paikoittain irti kuollutta ihoa…samanlailla kuin jos olisi polttanut itsensä auringossa. Aleksilla alkaa tänään illalla hyljinnänestolääkitys ja huomen aamulla aikaisin myös tuplanesteytys.

Sannan poppoolta tuli tänään Aleksille paketti jossa oli Franklin kirjoja…ja voitte uskoa että kirjat ovat kovassa käytössä :) Myös Katjan poppoolta tuli kortti toissapäivänä ja Aleksi laittoi sen ylpeänä seinälle. Itse tilasin tänään Aleksille kasoittain tarroja huutonetistä, koska niitä menee kymmeniä päivässä.

Tänään Aleksin verikokeet olivat seuraavanlaiset:
Hb 137 / trom 97 / leuk 0,0 / crp 5

Huomenna on sitten se suuri ja kauan odotettu päivä: Aleksin kantasolusiirto. Siiron kellonaika ei ole vielä tiedossa, mutta virka-aikana kuitenkin. Ajatukset harhailevat ja jännitys on käsinkosketeltavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti