lauantai 20. helmikuuta 2010

20.2.2010

Aamulla oli pakkasta -20…olimme Timon kanssa laiskoja ja tulimme autolla. Sakkolappukin oli napsahtanut tuulilasiin. Eli päivä alkoi erinomaisesti

Aleksi nukkui veilä kun tulimme. Yö oli mennyt hyvin, vaikkakin kuume oli alkanut nousemaan. Aleksilla oli todella huono aamu! Pikkumies oli itkuinen ja kipeän oloinen. Kutinakin vaivasi. Myös kuume nousi aamupäivällä ja hengitys oli tiheää. Lääkäri määräsi keuhkokuvat, jotka olivat onneksi ok. Koska nuhaa oli tullut enemmän, Aleksi sai myös gammaglobuliinin. Aleksilta jätettiin eilen illalla antamatta hyljinnänestolääkitys, koska sen viitearvot eivät saa Aleksilla mennä liian korkeaksi leukemian aggressiivisuuden takia. Tästä aamusta eteenpäin sitä jatketaan puolikkaalla annoksella.
Illalla kuume kipusi taas yli 39. Aleksi maisteli korvapuustia ja jäätelöä. Saatuaan kuumelääkkeen Aleksille tulikin hirmuinen leikkivimma. Ilta meni ihan mukavasti.
"Itseäni pelottaa kovasti Aleksin tiheä hengitys. Pelottaa niin paljon keuhkoissa olevat sienipesäkkeet…etteivät ne vain ole lähteneet leviämään. Täytyy vain laittaa sormet ristiin ja toivoa parasta"!
Labrat aamulla:
Hb 139 / leuk 0,0 / trom 42 / crp 6 / asat 108

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti