tiistai 23. helmikuuta 2010

25.2.2010

Täytyi alkaa heti kirjottelemaan, kun ihmiset ovat olleet huolissaan kun en eilen ollut kirjoitellut. Eli täällä on kaikki hyvin :)

Aleksilla alkoi eilen aamulla hirveä kutina. Iho oli kuitenkin siisti. Illalla kutina palasi taas ja ihokin alkoi punoittamaan. Aleksin bakteeri olikin streptokokki viridanssin sukulainen…nimeä en nyt muista kun oli vaikeammasta päästä. Kyseinen bakteeri on yleensä vatsan alueella, joten Aleksin tiheä hengitys ei välttämättä johdukkaan bakteerista. Kyseinen bakteeri voi kuitenkin esiintyä missä vain. Aleksille aloitettiin varmuuden vuoksi vielä kolmas antibiootti. Aleksi söi eilen todella reippaasti: kaksi lautasellista jauhelihakeittoa :) Ja kutinasta huolimatta päivä meni suht. hyvin.


Tänään Aleksilla on taas kutina vaivannut todella rankasti. Atosilkaan ei vienyt kaikkea kutinaa pois. Kuume nousi myös aamupäivästä. Iho on kauttaaltaan punainen. Lääkärit nyt miettivät mistä iho-oireet ja kutina johtuvat?

Iltapäivä ja ilta meni myös kutistessa. Kutina on sietämätön ja peppu on myös tullut kipeäksi. Aleksi sai illalla myös morfiinia ja atosil menee nyt kahdeksan tunnin välein kutinaan. Sekään ei vain tunnu riittävän. Iho oireet ja kutina voi kuulemma johtua orastavasta käänteishyljinnästä. Granuja ei kuitenkaan ole vielä näkynyt. Voisiko tämä olla jo merkki siitä että siirre alkaa kiinnittymään?

Labrat:
Hb 114 / trom 74 / leuk 0,0 / granut - / crp 31

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti