sunnuntai 21. helmikuuta 2010

21.2.2010

Ulkona taas inhottava ilma: pakkasta -18, kova tuuli ja lunta oli tullut paljon yön aikana. Aleksi nukkui vielä kun tulimme ja jatkoi unia yli kymmeneen. Yöllä pikkumiehellä oli ollut kuumetta yli 39 ja lisä happea oli myös annettu pariin kertaan. Hengitys on edelleen tiheää ja syke nukkuessa n. 105.

Aleksi oli koko päivän ihan super reippaana ja hyvällä tuulella! Kuumettakaan ei ollut koko päivänä, paitsi illalla sekin alkoi nousta :( Aleksille on vaihdettu nyt antibiootit ja suun kautta on myös aloitettu kaksi maksa lääkettä. Yritin kysellä hoitajalta niistä enemmän, mutten saanut vastausta. Täytyy kysellä lääkäriltä tarkemmin huomenna. Aleksin nesteytystä on myös nostettu reilusti. Lääkäri meinasi että Aleksi on hiukan kuiva kun pissaa tulee todella vähän.

Aleksi on syönyt tänään makaroonia ja kinkkukastiketta jonkun verran. Vatsa on edelleen ripulilla. Iho on todella hyvässä kunnossa ja silmätkin alkavat olemaan paremmat.

Labrat:
Hb 128 / trom 78 / leuk 0,0 / asat 118
"Itse näin yöllä hirveätä painajaista Aleksista. Pelko tulevasta on läsnä joka hetki. Oli kuitenkin ihana nähdä kuinka hyvä päivä Aleksilla oli tänään"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti