sunnuntai 14. helmikuuta 2010

14.2.2010

Kävimme Timon kanssa eilen illalla äitin luona Aleksin nukahdettua. Menimme nukkumaan yhden aikoihin. Koska tänään oli ystävänpäivä, olimme ostaneet Aleksille potkuauton josta kuuluu ääniä. Pikkumies oli innoissaan vaikka ensin potkuauto olikin kuulemma ruohonleikkuri.

Aamulla Aleksilla oli kuumetta 38,4. Aleksi ei ole saanut tänään Atosilia, ja onkin mielestäni ollut kärttyisempi. Ruoka ei myöskään ole maistunut. Uunissa on juuri pizzaa tulossa, joten saa nähdä maistuuko pikkumiehelle. Arja mummu kävi myös katsomassa Aleksia ja Aleksi sai uuden Franklin kirjan. Myös Aleksin omahoitaja OYS:sta lähetti tänään viestin ja kyseli kuulumisia. Aleksi soitti itse takaisin ja kertoi mitä kuuluu…äiti sitten vielä hieman tarkensi ;)

Aleksin laboratoriokokeet olivat tänään:
Hb 103 / trom 46 / leuk 0,0 / crp 7

Aleksista otettiin tänään myös keuhkojen röntgen. Huomisaamun sädehoito on nyt varmuudella peruttu. Aamulla Aleksin omalääkäri ja professori tulevat juttelemaan kanssamme. Lääkäreillä ei ole kokemusta tästä viruksesta kantasolusiirron aikana, joten he eivät osaa sanoa miten virus käyttäytyy. Muista viruksista on kyllä kokemusta.
"Omat ajatukset ja tunteet ovat taas sekaisin. Vielä kun ei tiedä mitä riskejä on mennä siirtoon viruksen kanssa tai siirtää luuydinsiirtoa…ei tiedä mitä ajatella. Itseäni myös mietityttää, kuinka kauan Aleksilla on ollut jo tämä virus. Nenä kun on vuotanut useita kuukausia, mutta OYS:ssa ei ole otettu yhtä ainutta nielunäytettä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti