keskiviikko 10. helmikuuta 2010

10.2.2010

Aleksi nukkui tänäkin aamuna kun menimme osastolle klo.8.30. Yö oli mennyt hyvin eikä kuumetta ollut ollut. Aamulla tuli taas ARA-C ja thymoglobulinesta 8h tiputus. Pikkumies väsähti melko nopeasti ja päiväunille mentiin puolenpäivän aikoihin.

Itse lähdin käymään keskustassa ja tarttuihan sieltä Aleksille mukaan housut ja paita, tarravihko, 2x tomi traktori dvd ja franklin-kirja. Franklin kun on nyt Aleksille tällä hetkellä se kova juttu Santtu kirjojen lisäksi. Helsingin keskusta oli täynnä poliisiautoja ja poliiseja…siis satoja! On se ihana asua “maalla”. Aleksin nukkui päiväunia melkein neljä tuntia. Tänään Aleksilla alkoi Metylprednisolon, joka ehkäisee thymoglobulinen oireita. Myös Atosil alkoi tänään. Se on pahoinvoinninestolääke sekä auttaa kutinaan. Atosil on todella väsyttävä ja Aleksi sai sitä 7mg, kun Oulussa on saatu 4-5mg.

Iltapäivällä nousi taas kuume 39,1. Kuumelääke ei laskenut kuumetta ja Aleksi sai toisen kuumelääkkeen joka vihdoin laski kuumeen. Ruokakin alkoi hieman maistua ja tänään on mennyt karkkia ja karjalanpiirakka. Tänään oli osastolla mc donalds päivä, mutta Aleksille ei maistunut kuin pirtelö. Kohta taitaakin olla nukkumaanmeno aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti