torstai 11. helmikuuta 2010

11.2.2010

Aleksi heräili aamulla klo. 8.30. Isi ja äiti sai taas ison ja pitkän halauksen ja ilisen hymyn. Aamupesunjen jälkeen leikittiin ja leikkitäti toi paljon uusia leluja. Aleksille on tullut ihottumaa kasvoihin ja jalkoihin. Iltaan mennessä ihottuma oli levinnut lähes koko vartaloon. Silmätippojen kanssa on edelleen taistelua, mutta suht. hyvin ne vielä menevät.

Aleksi nukkui taas reilut 3,5 h päiväunet. Itse olin asunnolla pesemässä pyykkiä ja tekemässä ruokaa. Sainpa tänään tehtyä ensimmäiset valituksetkin, kun näki kuinka huono siivoustaso täällä on. Siivoojilla kun on sopimus, etteivät he esim. siirrä pöydällä olevia tavaroita vaan kiertävät ne liinalla. Sama koskee kaikkea mikä on lattialla…ja huone on kyllä sen näköinen. Sanoinkin hoitajalle että tuovat huoneeseen pesuaineen, niin siivoamme itse. On se kumma ettei edes kantasolusiirtohuoneita siivota kunnolla!

Päivä on mennyt kivasti ja Aleksi on syönyt tänään karjalanpiirakan, spagettia ja jauhelihakastiketta. Kuume alkoi nousemaan viiden jälkeen ja Aleksi sai siihen kuumelääkkeen.
Vanhempainyhdistys maksaa osastolla oleville vanhemmille hieronnan, joten aina torstaisin on mahdollisuus mennä hierontaan. Kävimme tänään kumpikin ja kyllä rentoutti.

Aleksin verikokeiden tulokset olivat tänään:
Hb 101 / trom 55 /leuk 4,1 / neut 4,05 / crp 18

Crp on noussut nousemistaan, vaikka Aleksilla ei crp reagoi mihinkään. 18 on Aleksille jo paljon. Toivotaan ettei olisi kyse infektiosta vaan että crp:n nousu johtuu vain ARA-C:sta ja thymoglobulinesta. Samoin leukkareiden nousu ihmetytti, mutta sekin johtuu kuulemma lääkkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti