torstai 4. maaliskuuta 2010

4.3.2010

Tämä päivä oli kokonaisuudessaan parempi kuin eilinen. Aleksi oli koko päivän todella väsynyt ja kipeä, mutta oli hiukan pirteämpi ja veikeä. Valveillaoloajat kuluivat lähinnä hoitotoimenpiteiden tekemisessä, mutta jaksoi Aleksi katsoa illalla vähän autot ohjelmaakin.

Lääkemuutoksia on Aleksille tullut…enkä itse pysy niissä enää mukana. Mutta siis lääkkeitä on lisätty, poistettu ja vaihdettu. Vuorokauden lääkeaikataulu on tarkkaan mietitty ja se on todella tiukka: joka tunti menee jokin lääke.

Aleksin maksaarvot ovat olleet nousussa ja Aleksilta otettiin tänään ultraääni. Maksan virtaukset olivat normaalit, mutta maksa oli suurentunut. Kuumelääke vaikuttaa maksaan, joten sitä annetaan nyt vain jos on välttämätöntä. Toisen munuaisen virtaukset eivät olleet normaalit ja siinä on luultavasti tulehdus. Sydänpussissa on nestettä, mutta sydäspesialisti oli sanonut ettei se tässä vaiheessa vielä aiheuta toimenpiteitä.

Aleksille ilmaantui tänään taas uutta ihottumaa ja jonkin verran kutinaa. Atosilia ei kuitenkaan vielä tarvittu. Aleksille on tullut hirveästi kortteja ja paketteja. Kiitokset kaikille lähettäneille! Osa tavaroista on vielä kaapissa odottamassa että Aleksi tulee parempaan kuntoon.

Labrat:
Hb 99 / trom 79 / leuk 0,1 / crp 19 / asat 414

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti