maanantai 29. maaliskuuta 2010

29.3.2010 käänteishyljintää?

Labrat tänään:
Hb 87 / trom 43 / leuk 0,3 / granut 0,14 / crp 11 / alat 47 / asat 94 / krea 23 / p-bil 30 / ld 660 / d-dim 5,7 / p-hb 419

Muutamaan päivään ei ole tullut taas kirjoiteltua. Aleksi on ollut melko kipeänä. Kuume nousee korkealle pari kertaa vuorokaudessa, mutta iho on enenevissä määrin kipeä. Pepun alue on edelleen kipeä, mutta paranemassa. Reisien ja pohkeiden sisä- ja ulkosyrjällä on isohkot ihottuma-alueet, joista lähtee kohta iho irti. Aleksi on melko turvoksissa ja myös nuhaa ja räkäisyyttä on edemmän. Aleksi nukkuu päivisin melko paljon ja on lähes koko ajan surullinen ja kipeä.

Plasman hemoglobiini on ollut mukavasti laskussa, samoin munuaisarvot. Maksa-arvot jonkun verran nousussa ja bilirubiiniarvo nousussa. Lääkärit ovat sitä mieltä että iho-oire ja maksa-arvojen nousu olisi käänteishyljintää. Aleksille aloitetaan tänään käänteishyljinnänesto lääkitys, jonka vaikutuksen tulo kestää muutaman päivän. Lääkärit ovat päätyneet että Aleksille annetaan viiden päivän kuuri kortisonia, jotta käänteishyljintä saadaan kuriin. Meitä hirvitti kun kuulimme että Aleksi alkaa saamaan kortisonia, koska taustalla on keuhkojen sieni-infektio. Lääkärit olivat kuitenkin sitä mieltä että sen anto on välttämätöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti