lauantai 20. maaliskuuta 2010

20.3.2010 yleisvointi ok?

Muutamana päivänä ei ole tullut kirjoiteltua kun olen itse ollut poissa sairaalasta kurkkukivun ja lämpöilyn takia. Omiin silmiini Aleksi näytti turvonneelta ja punaiselta kun tulin eilen aamulla sairaalalle.

Aleksi on saanut nyt granusiirtoja ti-to. Lääkäri oli sopinut SPR:n kanssa että he toimittavat granuja vielä la ja su Aleksille. Eilinen granusiirto jouduttiin lopettamaan kesken, koska Aleksin verenpaine nousi korkealle ja henki meni ahtaalle. 90 ml:stä kerkesi mennä n. 50ml. Saapa nähdä mitä leukkarit ja granut ovat tänään.

Muuten Aleksi on yleivoinniltaan suht. ok. Kuume nousee tasaisin väliajoin korkealle, mutta laskee kuumelääkkeestä. Iho on kauttaaltaan punainen ja kutiava. Kutinaan auttaa kuitenkin atosil suht. tehokkaasti. Polvikipua Aleksilla on ja jalat ovat voimattomat. Hengitys on aavistuksen tiheämpää kuin ennen. Suu on mennyt huimasti parempaan päin ja Aleksi juo jokapäivä mehuakin.

Aleksi on alkanut hienosti sanomaan itse kun on pissa tai kakkahätä. Vaippa pysyy päikkäreilläkin kuivana ja herättyään pikkumies pissaa pottaan. Tuttiakaan Aleksi ei ole laittanut suuhun moneen viikkoon :)


Labrat tänään:
Hb 119 / trom 639 / leuk 0,1 / granut 0,08 / crp 31 / asat 183 / krea 36 / d-dim 8

Aleksi sai tänään myös jääplasmaa matalien hyytymistekijöiden takia. Illan granusiirto meni hyvin ja kaikki granut saatiin siirrettyä ilman ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti