keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

2.6.2010 Sytomegaloviruksen kopiomäärä räjähtänyt!

Labrat tänään:
Hb 110 / leuk 0,3 / trom 27 / crp <3 / p-bil 7 / p-bil-kj <1 / P-hb 145

Tässä taas hiukan päivitystä. Suurin huolenaihe tällä hetkellä on sytomegalovirus, jonka kopiomäärä on kasvanut huimasti. Viime viikon perjantaina kopiomäärä oli 2800. Eilen kopiomäärä oli 88500. Aleksille aloitettiin eilen kaksi uutta lääkettä sytomegalovirukseen. Olemmekin Timon kanssa ihmetelleet kun Aleksi on ollut itkuherkkä eikä ruoka ole maistunut. Myös räkäisyys on lisääntynyt selvästi. Tällä hetkellä tärkeintä onkin saada sytomegalovirus kukistettua…tulevaa siirtoakin ajatellen.


Aleksin keuhkojen tilanne on aikalailla sama kuin viime kirjoituksessakin. Lisähappea menee päiväunilla ja yöllä. Hengitystiheys on normalisoitunut ja keuhkokuvat ovat suht. ok.

Aleksille on varattuna uusi luovuttaja ja mahdollinen siirtopäivä olisi 24.6. Saamme myöhemmin tarkempaa tietoa siirtoon liittyen. Aleksilla menevät sytomegaloviruslääkkeet aiheuttavat neutropeniaa, joten on epätodennäköistä että nykyinen ydin lähtisi enää toimimaan tarpeeksi hyvin. Yksi edellytys uuteen siirtoon menemiselle on se, että sytomegalovirus saadaan pois.

Olemme Timon kanssa vuokranneet kalustetun omakotitalo-yksiön espoosta ja on ihanaa kun saa saunoa ja grillata iltaisin. Myös Aleksi pääsi viime sunnuntaina käymään asunnollamme ja oli taas kerran intoa täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti