perjantai 18. kesäkuuta 2010

18.6.2010 esihoidot alkaneet

Labrat tänään:
Hb 89 / trom 228 / leuk 0,2 / granut <0,05/ crp 4 / krea 32 / alat 43 / asat 38 / p-bb 53

Viikko on taas vierähtänyt ja Aleksin esihoidot alkaneet. Tämä esihoito on kevennetty versio, eikä siihen kuulu sädehoitoa. Aleksi saa kahta eri sytostaattia sekä atg:tä, joka auttaa tulevaa siirrettä kiinnittymään ja ehkäisee myös hyljintää. Esihoidot loppuvat ti 22.6 ja keskiviikko on lepopäivä. To 24.6 on toinen luuydinsiirto rekisteriluovuttajalta.

Aleksin vointi on ollut hyvä. Ruoka on maistunut paremmin ja pikkumies jaksaa leikkiä kovasti. Virtsassa on ollut verisyyttä useamman päivän ajan ja siitä tutkitaankin nyt mahdollisia viruksia. Myös kuume on ollut korkeampi jo ennen esihoitoja ja antibiootit on vaihdettu toisiin. Esihoitojen myötä Aleksille on noussut korkea kuume, kutinaa on ollut sekä rajua oksentelua.

LYPissä luuydin oli tyhjä. Luuytimestä otettu EB-virusnäyte oli myös nyt ensimmäistä kertaa negatiivinen. Vatsan magneetissa oli kaikki kunnossa eikä siellä onneksi näkynyt lisäpernoja. Munuaisissa Aleksilla on toiminnanvajausta. Sytomegalovirus on jatkanut laskuaan ja keskiviikon vastaus oli 1200.

Itselläni tämä viikko on mennyt sairastellessa. Alkuviikosta todettiin syvät laskimotukokset jalassa ja loppuviikosta ilmestyivät kuume, nuha ja yskä. Diagnoosina keuhkoputkentulehdus ja antibiootti kuuri alkoi. Jospa sitä ensiviikolla pääsisi miesten luokse sairaalaan. Timokin on lähtenyt evakkoon Arja mummun luokse ja täällä kotona päivät ovat melko tylsiä ja yksinäisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti