torstai 22. huhtikuuta 2010

22.4.2010 lisää kantasoluja?

Hb 89 / Trom 25 / Leuk 2,2 / Granut 0,61 / Crp <3 / Alat 45 / Asat 42 / P-bil 11 / P-bil-kj 3 / Krea 17 / Ld 341 / D-dim 3,0 / P-gt 89

Tänään Aleksi oli aamusta asti mahdottomalla päällä…virtaa riitti ja pikkumies ei muuta tehnyt kuin pelleillyt :) Ruoka on myös alkanut maistumaan paremmin ja kuumekin nousee enää illalla. Kutinaa ei ole ollut ollut tänään ollenkaan. Tuntuu oudolta että kutina on loppunut kuin seinään. Ilta ja viikonloppu näyttänee onko kutinasta päästy nyt kokonaan eroon. Tästä päivästä lähtien myös asikloviiri menee suun kautta.

Tänään oli ollut luuydinsiirtokeskustelu ja siellä oli käyty läpi myös Aleksin asioita. Luovuttajalta aiotaan selvittää, onko hän halukas luovuttamaan Aleksille lisää kantasoluja. Toinen asia jota lääkärit olivat miettineet on Aleksin trombosyyttien nopea kuluminen. Aleksi tarvitsee edelleen tankkausta päivittäin. Aleksille tehdään trombosyyttien elinikäselvitys ja tänään otettiin myös vatsan ultra. Näillä pyritään selvittämään mihin trombosyytit katoavat. Lääkäri mainitsi myös pernan poiston, riippuen siitä miltä vastaukset näyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti