maanantai 19. huhtikuuta 2010

19.4.2010 virus keskushermostossa

Hb 93 / Trom 70 / Leuk 2,1 / Granut 0,63 / Crp 5 / Alat 45 / Asat 40 / P-bil 12 / P-bil-kj 5 / Krea 17 / D-dim 2,3 / P-gt 88

Uusi viikko alkoi hyvillä ja huonoilla uutisilla. Aleksin LYP vastaus oli hyvä! Solukkuus oli vähäistä, mutta jokaista solulajia oli havaittavissa. Aleksilta otetusta selkäydinnesteestä oli löytynyt virus. Nimeä en nyt muista, mutta virus on b-lymfosyyteissä. Aleksi saa viikottain lääkettä joka tuhoaa b-lymfosyyttejä. Tämän pitäisi poistaa myös virus. Huonoa siinä on se että b-solujen tuhoutuessa Aleksin vastustuskyky huononee entisestään. Ensi viikolla otetaan uusi LYP ja likvor näyte. Tämä virus saattaa olla syynä myös siihen ettei luuydin toimi kunnolla.

Aleksin syöminen on ollut edelleen heikohkoa ja kutina vaivaa edelleen. Kuumetta on edelleen kuuden tunnin välein ja myös pientä yökkäilyä on ollut. Tutti menee edelleen suuhun päiväunille ja iltaisin, mutta potalla käydään ahkerasti. Vaippa on enää käytössä päiväunilla ja yöllä.

Toisaalta oli huojentavaa kuulla että selkäydinnesteestä löytyi virus. Nyt olisi edes jokin syy, mikä voisi aiheuttaa luuytimen huonon toiminnan. Kauhistuttaahan se kuulla että keskushermostossa on virus, mutta onneksi on lääke joka auttaa. Selittyisikö kuumekin tällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti