sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

11.4.2010

Hb 94 / Trom 39 / Leuk 0,8 / Granut 0,47 / Crp 4 / Alat 93 / Asat 34 / P-bil 19 / P-bil-kj 9 / Krea 23 / Ld 271 / D-dim 1,0 / P-gt 183

Aurinkoinen sunnuntaipäivä sujui aurinkoisesti myös täällä neljän seinän sisällä. Aleksi on ollut mahdottoman hyvällä tuulella ja leikkinyt kovasti. Jalat ovat vieläkin heikossa kunnossa, mutta Aleksi harjoittelee kävelyä päivittäin käsistä kiinni pitäen. Ruoka maistuu todella hyvin ja nesterajoituskin nostettiin tänään 6 dl:n.

Aleksi sai tänään gammaglobuliinin. Sillä pyritään taas nostamaan Aleksin vastustuskykyä esim. rinovirusta vastaan. Eilisiltana aloitettiin Aleksille myös antibiootti. Kuumetta on ollut kerran päivässä. Aleksille aloitettiin tänään myös kasvutekijäpiikki uudestaan. Aleksi ei oikein pitänyt ajatuksesta, mutta antoi taas urhoollisesti pistää.

Aleksilla menevä ambisome, vaikuttaa selkeästi Aleksin olotilaan. Noin tunti ambisomen annon jälkeen Aleksista tulee vaisu, kutina alkaa vaivata eikä ruoka maistu. Saapa nähdä minkälaiseksi kutina äityy kun kortisoni lopetetaan. Morfiinia puretaan nyt 0,1mg vuorokaudessa pois ja nyt ollaan menossa 0,4mg:ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti