keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

14.4.2010 siirre hiipuu...

Labrat tänään:
Hb 88 / Trom 18 / Leuk 0,8 / Granut 0,45 / Crp 4 / Alat 63 / Asat 32 / P-bil 14 / P-bil-kj 3 / Krea 22 / Ld 251 / D-dim 1,8 / P-gt 131

Ei ole taas tullut kirjoiteltua muutamaan päivään. Aleksin päivät sujuvat mukavasti: ruoka maistuu ja päivät kuluvat leikkiessä. Aleksi on päivä päivältä iloisempi ja enemmän oma itsensä.

Aleksin ihottuma ja kutina lisääntyi maanantain jälkeen, kun kortisoni puolitettiin. Kuumetta on ollut nyt enenevässä määrin. Antibiootti lopetettiin tänään, koska siitä ei ollut vastaavaa hyötyä. Bakteeriviljelyistä ei ole löytynyt mitään ja lääkäri epäileekin että kyseessä on virus.

Tänään sienilääkkeistä ambisome vaihdettiin kaspofungiin. Seuraavat päivät näyttävät johtuiko kutina ambisomesta. Myös suun kautta menevä hyljinnänestolääkitys puolitettiin. Tällä hetkellä suurin huolenaihe on siirteen hiipuminen. Leukkarit eivät nouse vaikka käytössä on kasvutekijä.
Aleksin ensimmäisestä LYP:stä oli tullut tarkempi erittely. Aleksin omia soluja oli 14%, loput luovuttajan. Koska soluja oli LYPin ottovaiheessa niin vähän, todennälöisesti tuo 14% on Aleksin luuytimen kudosta. Aleksilla on huomenna toinen LYP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti