sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

18.4.2010 ja kymmenen viikkoa

Hb 86 / Trom 14 / Leuk 1,0 / Granut 0,48 / Crp 6 / Alat 43 / Asat 34 / P-bil 10 / P-bil-kj 4 / Krea 21 / Ld 252 / D-dim 2,1 / P-gt 80

Taas on vierähtänyt aikaa viime kirjoittelusta. Aleksin päivät sujuvat entiseen malliin. Päivä päivältä Aleksi on mieleltään virkeämpi ja hassutteleva oma itsensä. Ruoka ei ole maistunut muutamaan päivään ja ruokalista onkin koostunut lähinnä jäätelöstä, karkista ja mehusta.

Kuume nousee tasaisesti kuuden tunnin välein. Lääkärit epäilevät edelleen virusta ja erilaisia verikokeita onkin otettu urakalla. Aleksille tulee ajoittain kipukohtauksia, joita pikkumies ei osaa paikallistaa. Ambisomen lopetuksen jälkeen ihottuma on pikkuhiljaa mennyt parempaan suuntaan. Tällä hetkellä ihottumaa on enää jaloissa. Kutina vaivaa edelleen ja pahimmat kutinakohtaukset ajoittuvat keskipäivään ja illalla nukkumaanmenoaikaan.

Ostimme Aleksille teltan huoneeseen ja pikkumies oli todella toimessaan. Se ostos selvästi piristi Aleksia. Onhan Aleksi viettänyt kaikki päivänsä neljän seinän sisällä jo 10 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti