lauantai 3. heinäkuuta 2010

3.7.2010 Aleksi 3- vuotta!

Tänään meidän pikkumies täyttää 3- vuotta! Aleksi on odottanut synttäreitään kovasti ja tietää että saa tänään lahjoja ja vieraita. Meillä venyi Timon kanssa aamu hiukan pitkäksi, kun Tomi Traktori kakun koristelu ei ollutkaan niin helppo homma...loppujen lopuksi Arja mummu teki pohjan, minä täytteet ja Timo Tomi Traktorin kuvan. Tällainen siitä tuli:


Aamupäivällä Arja mummu ja Jukka kävivät Aleksin luona. Pikkumies oli kovin tohkeissaan avatessaan lahjoja. Aleksi sai myös sairaalanväeltä lahjan, pallon ja kakun.


Iltapäiväunien jälkeen olivat vierailuvuorossa Sami ja Karo sekä Marita mummu ja Antti pappa. Aleksi oli melko väsynyt koko päivän vierailut varmasti väsyttivät. Suu meni kuitenkin aina hymyyn, kun pikkumies tiesi saavansa lahjoja. Aleksi nautti päivästä täysin siemauksin!


Aleksin tilanne on nyt vakaampi. Sydämessä on nestettä enää hyvin vähän ja sydänlääkäri poistikin tänään dreenin Aleksilta. Crp on lähtenyt laskuun, mutta kuumeilua on edelleen hyvinkin tiheästi. Mitään bakteereja tai viruksia ei ole saatu kiinni viljelyistä. Aleksin hengitys on edelleen tiheää, mutta rauhoittunut jonkin verran. Iho on kirjava ja myös ripulia on alkanut tulemaan. Aleksi on melko kipeä, eikä halua katsoa telkkaria eikä leikkiä. C-pap on edelleen käytössä, mutta päivisin Aleksi saa olla myös normaalilla happimaskilla.

Iloinen yllätys oli myös se, että Aleksin arvot ovat lähteneet hurjaan nousuun ja itämistä on kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti