lauantai 25. heinäkuuta 2009

25.7.2009

Timo tuli eilen takaisin sairaalaan ja Aleksi oli iloinen iskän tulosta. Itse käväisin hiukan kaupoissa kiertelemässä. Aleksilla on ollut pientä lämpöä ja yskää ja nuha on tullut sitkeämmäksi. Nyt täytyy vain toivoa ettei se muutu infektioksi.

Aleksi nukkui ensimmäisen yönsä yksin sairaalassa to-pe. Itku pikkuiselle tuli, kun selitin että äiti menee toiseen huoneeseen nukkumaan. Tuntui se itseltäkin raastavalle, mutta on sitä saatava nukuttua kunnolla jotta jaksaa. Kyllä Aleksia aina yöllä hiukan itkettää, mutta suht. hyvin ovat yöt menneet.
Tortaina plastien osuus veressä oli 76% ja leukosyytit olivat 30. Laskussa onneksi molemmat. Paino on pikkumiehellä laskenut ja kasvot tulleet sairaamman näköisiksi. Maanantaina Aleksi nukutetaan ja annetaan lääke luuytimeen. Aleksin selkäydinneste näyte oli puhdas, joka viittaisi siihen ettei leukemia ole levinnyt keskushermostoon. Luojalle kiitos!

Tulin itse eilen illalla kotiin kun oli hiukan flunssainen olo. Päätä on särkenyt kovasti ja pyörryttänyt aikalailla.Tämä kotonaoloaika on sujunut vähän positiivisemmin kuin edelliskerralla. Olen järkkäillyt tavaroita ja pessyt pyykkiä. Sannakin kävi kahvilla illalla. Kova on ikävä Aleksin luokse! Luulen kuitenkin että olen vielä huomisen kotona, vaikkakin tämä flunssaisuus varmaan onkin jotain psyykkistä oiretta tästä koko tilanteesta. Tällä hetkellä täytyy vain odotta kromosomivastauksia ja näytteenottoa luuytimestä, jolloin saadaan taas lisätietoa siitä miten asiat ovat. Voimme vain rukoilla ja toivoa parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti